IT Sektor HIG d.o.o

SEO optimizaciju portala klepsidra757.ba povjerila sam stručnom timu HIG i za samo tjedan dana sa 6267888. mjesta popela se na 1300000 mjesto u Svijetu, a 800. u BiH. S obzirom da sam uzela najveći paket SEO optimizacije, vjerujem kako ću do kraja godine imati fantastičan rezultat. Preporučam svim da surađujete sa HIG, te postanete članovi uzimanjem jednim od paketa!

Sanijela Matković

Pisac

Dvanaestogodišnje iskustvo i pregršt sitih i zadovoljnih mušterija je naša najbolja referenca.

Tako isto moram pohvaliti i ovu kompaniju koja mi je napravila najbolji site i trgovinu za pizzeriu u Nikšiću i šire. Bordo pizzeria je sada u trendu sa vremenom u kojem biti bez web stranice i nije ozbiljno za biznis. Hvala IT Sektoru Human Invest Group kompanije za brzu podršku i strpljenje. Preporuka svima koji imate restoran, pizzeriu, grilove itd. Pogledajte moj site Bordopizzeria.com

Aleksandar Jerabek

Ugostitelj

Oduvijek sam želeo da posjedujem portal koji ima sve značajke profesionalnog web medija i obratim se sjajnoj ekipi koja mi zaista napravi osnovu za www.hb.hteam.org koji je sada postao jedan od zanimljivih portala ove tematike.  

Ekipa za sve pohvale i preporučujem ih kao jedine za sigurnu izradu i SEO optimizaciju u odnosu na sve druge koji ni svoju stranicu ne mogu optimizirati. Mene je privuklo sto se Human Invest Group stranica dovela do top 100 u BiH i to mi je bio dovoljan dokaz da su najbolji u svom poslu.

Slavko Mišo Bojčić

Print Friendly, PDF & Email

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!