Web dizajn

Vaša web stranica jedan je od najvažnijih elemenata u uspostavljanju vjerodostojnosti, stručnosti i stvaranju dobrog prvog dojma. Često je vaše web mjesto vaš najbolji prodajni alat i temelj za sve vaše napore u oglašavanju i marketingu. Dobro shvatite i korak ste ispred konkurencije … shvatite to pogrešno i padate u borbi za natjecanje u svom gradu i industriji. 

Shvaćamo … postoji mnoštvo mogućnosti kako i gdje možete izraditi web stranicu. U današnje vrijeme izgleda da svi rade web stranice što dovodi do toga da cijene web stranica budu posvuda. Dno  je ovo … ako ste vlasnik ili poslujete u tvrtki, trebate web mjesto da pravilno predstavlja vas i vašu tvrtku. Angažiranje profesionalnog tima za web dizajn i razvojSMART WEB PAKET – naručite svoju web stranicu bit će jedna od najmudrijih odluka koje ćete ikada donijeti. Za više informacija o cijenama web dizajna i razvoja pogledajte donju tablicu cijena web stranica. Da biste zatražili ponudu za svoj projekt, kontaktirajte nas ovdje ili nas nazovite.

Ponedjeljak – Petak od 10:00 – 16:00 sati
Email: it@hig.ba
Telefon: +38763450427

Kako započeti internetski posao?

Jeste li se već dugo željeli baviti  poslom? Jeste li oklijevali jer niste željeli sav novac dati za iznajmljivanja ureda / trgovine i skladištenja artikala?

Pa, naše moderno tehnološko doba ima odgovor za vas. Ovo je vrijeme za pokretanje vlastitog posla jer sada to možete učiniti putem interneta uz minimalna ulaganja. Evo kako.

1. Saznajte potrebu, šta da prikažete na web stranici

Ako već imate proizvod koji želite prodati, osigurajte da postoji stvarno dobro tržište za njega. Ne pretpostavljajte da će se proizvod dobro prodavati samo zato što mislite da je neophodan.

Umjesto toga, potražite načine koje rade ljudi koji traže rješenje problema. Još je bolje ako ne pronađu puno odgovora. To istraživanje možete obaviti putem interneta čitajući pitanja na internetskim forumima i provjeravajući trenutna web mjesta koja pokušavaju riješiti problem.

Tada možete pronaći ili razviti proizvod koji ima bolji posao od tih web lokacija. To je HUMAN Sistem. Kontaktirajte nekog lidera iz HUMAN Sistema, da vas uputi u posao.

2. Pišite relevantne, vrijedne sadržaje

Samo zato što gradite web stranicu ne znači da će se kupci obraćati vama. Prvi korak za vašu internetsku trgovinu je pisanje postova koji rješavaju probleme koje ste pronašli u 1. koraku.

  • Započnite svoj post spominjanjem problema.
  • Objasnite kako je to također bio problem i za vas.
  • Opišite kako vaš proizvod rješava problem i koristi korisniku.
  • Dajte snažno jamstvo.
  • Dajte objasnjenja za prodaju.

3. Optimizirajte SEO za svoje postove

SEO ili optimizacija za tražilice su presudni kako bi Google preporučio vašu web stranicu mrežnim korisnicima koji traže rješenje problema koji rješavate. To znači korištenje ključnih riječi s visokim pretvaranjem na odgovarajućim mjestima u vašem postu.

4. Uspostavite svoju stručnost

Najbolji način za stjecanje sljedbenika  je davanje dragocjenog sadržaja besplatno.

  • Dajte vrijedne savjete komentarišući na forumima.
  • Slobodno objavite postove gostiju.
  • Dajte savjete na društvenim mrežama dijeleći link svoje stranice.

5. Savjet za maksimiziranje profita

Prva prodaja je najteža. Nakon što netko postane kupac, možete ponuditi druge proizvode koji nadopunjuju prvu kupnju.

Na stranici “hvala” ponudite srodne proizvode ili dajte kupon za vjernost koji će moći koristiti prilikom sljedeće posjete.

Učini to sada

Ne ustručavajte se. Iskoristite internetski trend tako što ćete sada preuzeti svoje poslovanje na HUMAN mreži.

NARUČI SADA

Print Friendly, PDF & Email