• IT sektor - Human Invest Group www.hig.ba - Web dizajn, SEO, Marketing WEB STRANICE
  • Ad HIG Oglašavanje
  • SEO optimizacija

Vaša web stranica jedan je od najvažnijih elemenata u uspostavljanju vjerodostojnosti, stručnosti i stvaranju dobrog prvog dojma. Često je vaše web mjesto vaš najbolji prodajni alat i temelj za sve vaše napore u oglašavanju i marketingu. Dobro shvatite i korak ste ispred konkurencije … shvatite to pogrešno i padate u borbi za natjecanje u svom gradu i industriji.

SMART WEB PAKET – naručite svoju web stranicuShvaćamo … postoji mnoštvo mogućnosti kako i gdje možete izraditi web stranicu. U današnje vrijeme izgleda da svi rade web stranice što dovodi do toga da cijene web stranica budu posvuda. Dno  je ovo … ako ste vlasnik ili poslujete u tvrtki, trebate web mjesto da pravilno predstavlja vas i vašu tvrtku. Angažiranje profesionalnog tima za web dizajn i razvoj bit će jedna od najmudrijih odluka koje ćete ikada donijeti. Za više informacija o cijenama web dizajna i razvoja pogledajte donju tablicu cijena web stranica. Da biste zatražili ponudu za svoj projekt, kontaktirajte nas ovdje ili nas nazovite.

PONEDJELJAK – PETAK OD 10:00 – 16:00 SATI
EMAIL: IT@HIG.BA
TELEFON: +38763450427

“Ad HIG” Oglašavanje je sisitem oglašavanja u kojem Vi reklamirate svoj biznis, proizvod ili nešto treće, a za to budete plaćeni. Revolucija! Vi reklamiranjem svog biznisa ili proizvoda  zarađujete svaki mjesec.

Paketi usluga reklamiranja vaših poslova, kompanija, proizvoda i sl. putem naših tekstualnih i banner reklama koje se nalaze u našoj mreži partnerskih portala, web stranica i društvenih mreža koje imaju sa nama partnerski odnos.

Sve druge kompanije koje prodaju ovakve usluge reklamiranja naplacuju po pregledu, po kliku i vremenski ograničeno na veoma mal period, a mi smo se odlućili na najrealnije samo po kliku. Znači koliko je osoba kliknulo na vašu reklamu i pogledalo stranicu na koju vodi reklama odbija kredit po našem cjeniku i vremenski neograničeno, osim u nekim paketima. Ukoliko imate našu biznis opciju (HUMAN START PAKET – Business), tada i zarađujete.

 

Uz osnovne HUMAN pakete dobivate i određeni iznos kredita za reklamiranje, po tabeli koju možete vidjeti na ovoj stranici.  Vi reklamirate svoj biznis, robu, uslugu, itd… a kroz naš način nagrađivanja budete i dobro plaćeni. Ovaj vid zarada može da vas iznenadi i popstane primarni izvor prihoda. Informirajte se.

 

HIG d.o.o kompanija omogućuje pristup raznim oglasnim površinama na svojoj internacionalnoj mreži. Baner kampanje možete postaviti sami za samo nekoliko minuta. Ako nemate vlastite banere, pomoći ćemo vam s njihovom izradom.

KAKO POSTAVITI OGLAS:

Prije svega Registrirajte se kupite neki od naših paketa oglašavanja.

Možete platiti putem bankovnog transfera ili karticom. Ad HIG oglašavanje funkcionira na temelju kredita, koji možete u potpunosti uložiti u oglašavanje.

Korak 1:

Izradite baner dimenzija koje možete vidjeti prilikom postavljanja oglasa. Dimenzije su 300×100, 300×250, 300×600, 728×90, itd…

Korak 2:

  1. Zatim se prijavite u svoju kontrolnu ploču HIG 365 sistema pomoću svojeg korisničkog imena i lozinke koje ste dobili pri registraciji. Link za prijavu  ste dobili pri registraciji na svoj email.
  2. Odaberite u meniju “Oglašavanje“, zatim “Banneri” kao na fotografiji
  3. Zatim, napravite kampanju na način kao na slici. Popunite naziv kampanje, dodajte Ad kredit i izracunajte koliko klikova zelite (min cijena klika je 0.050 $), postavite svoj URL i banner i veličinu bannera, odaberite zemlje u kojima će se prikazivati, i potvrdite svoj oglas.
  4. Zatim čekate da naša administracija odobri oglašavanje.
  5. Nakon odobrenja oglasa, vaš oglas automatski pomoću našeg softvera prikazuje se na tisuće korisničkih web stranica, web shopova, svim partnerskim web stranicama, portalima i društvenim mrežama. Znači vaš oglas automatizmom se pojavljuje na mnogim mjestima u zemlji i van. Jednostavni prikaz testnih banera na nasoj web stranici dolje da vidite gdje su većinom pozicionirane reklame.
  6. Kliknite na kontrolnu ploču, oglašavanje, banneri i pratite statistiku prikazivanja, klikova i stanja Ad kredita. Prikazivanje je potpuno besplatno a samo se naplaćuju klikovi što nas dovodi do najrealnije kompanije koja se bavi reklamiranjem na internetu.

Korak 3:

Preporučite nas svojim refferalnim linkom zaradite pri svakom uključivanju drugih korisnika i tako Vi zaradite od provizija uključenih korisnika. Zarade možete  iskoristiti kao kredit za daljnje oglašavanje.

 

NAPOMENA:

Kredite za oglašavanje možete kupiti na sljedeći način kao na slici. Naravno morate imati na računu depozita ili računu isplata dovoljno novca.

SEO postaje sve tehničkiji, kompliciraniji i posve zastrašujući. Pokušavajući ići u korak s Googleovim smjernicama, najboljim praksama i uvjetima pružanja usluge SEO počinje sve više nalikovati, pa … raketnoj znanosti.

No ako se pravilno iskoristi, SEO može biti jedan od najcjenjenijih alata dostupnih vašoj marketinškoj strategiji. Prikazivanje na prvoj stranici Googlea za vaše primarne ključne riječi je poput osvajanja Jackpota. Tražilice su zlatni rudnik publike, angažmana i novih kupaca.

U laboratoriju IT sektora HIG kompanije usvajamo sustavni pristup osiguravanju SEO uspjeha za vaše  poslovanje.

1. GOOGLE

Mnoge kompanije prilikom upisivanja imena u Google trazilice ne pojavljuju sa desne strane pretraživača sa svojim generalijama, što je veoma nezgodno.

 
SLIKA IZNAD POKAZUJE GDJE NEDOSTAJU PODACI VAŠE KOMPANIJE

 

SLIKA IZNAD POKAZUJE KAKO TO TREBA BITI PODEŠENO.

Da bi se vidjeli na Googleu mi smo tu da to podesimo i uradimo svu daljnu optimizaciju vaše web stranice.

2. ALEXA TRAFFIC RANK

Alexa je veoma važan web alat u vlasništvu Amazona, jer se većina oglašivača upravo po tom ranku odlučuje da li će se oglašavati na vašoj web stranici. Mnoge stranice koje provjerom na Alexa nemaju nikakav odziv i ne pokazuju podatke, znaci da je stranica bezvrijedna. Treba hitno SEO optimizaciju našeg tima.

SLIKA IZNAD POKAZUJE DA PROVJERENA STRANICA TREBA HITNO OPTIMIZACIJU STRUČNJAKA NAŠE KOMPANIJE

SLIKA IZNAD POKAZUJE KAKO DOBRA OPTIMIZACIJA POKAZUJE REZULTATE ZA SAMO 2 MJESECA RADA.

Mnogo novca treba da se dovede website do visokih pozicija. Naša kompanija je dala u ponudama i do desetak puta jeftinije pakete SEO optimizacije. Provjerite i kontaktirajte nas.

Naši obučeni stručnjaci proučavaju brojne čimbenike koji će vam pomoći izgraditi snažne temelje za vaše marketinške inicijative za SEO.

VIŠE NA STRANICI IT SEKTORA 

Print Friendly, PDF & Email